Perşembe, Eylül 19, 2024

Plan Proje Dizayn

Ülkemizde her geçen gün daha fazla önem kazanan elektrik, otomasyon, mekatronik ve endüstriyel yazılım alanında faaliyet gösteren firmamız, teknolojinin hızla geliştiği günümüzde müşterilerine uygulamalarında teknolojinin getirdiklerini artı değer üreterek uygulama fırsatı sunmakta, imalat sahasında ve satış sonrası servis hizmetleri ile tam destek sunmaktadır. Plan , Proje , Dizayn , layout , yerleşim

FİRMAMIZ ELEKTRİK, ELEKTRONİK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ UYGULAMALARINDA MÜŞTERİLERİNE ANAHTAR TESLİM UYGULAMALAR YAPMAKTA, MÜŞTERİLERİNE ÖZEL YAZILIM DESTEĞİNDE BULUNMAKTADIR.

AutoCAD

AutoCAD, Amerika Birleşik Devletleri merkezli Autodesk şirketinin 1980’lerin başından beri geliştirdiği bir bilgisayar destekli tasarım yazılımı. Teknik resim çizmek için kullanılan diğer programlar gibi vektör tabanlıdır.

AutoCAD®, mimarlar, mühendisler ve inşaat uzmanlarının hassas 2B ve 3B çizimler oluşturmak için güvendiği bilgisayar destekli tasarım (CAD) yazılımıdır.

  • Katı nesneler, yüzeyler ve örgü objeler ile 2B geometri ve 3B modellerin taslağını yapın, yorumların ve tasarlayın
  • Çizimleri karşılaştırma, blok ekleme, çizelge oluşturma ve daha fazlası gibi işlemleri otomatik hale getirin
  • Uygulama eklentileri ve API’ler ile özelleştirin

EPLAN

EPLAN Electric P8 proje planlaması, dokümantasyon ve otomasyon projelerinin yönetimi açısından sınırsız olanaklar sunmaktadır. Kablolama (kablo-elektrik tesisatı çekme-devre kurma) diyagramlarına dayalı olarak detaylı raporların otomatik olarak üretilmesi kapsamlı bir dokümantasyon sisteminin ayrılmaz entegre bir parçasını teşkil etmekte olup ayrıca örneğin üretim, montaj, işletmeye alma/devreye sokma ve gereksinim duyulan verilerle hizmet sağlama gibi müteakip aşamalar açısından önem teşkil etmektedir. Diğer proje alanlarına ilişkin mühendislik verileri CAE yazılımı ile interfazlar kanalıyla dönüştürülebilmekte olup, böylece bütün ürün gelişim prosesinde tutarlılık ve entegrasyon garanti altına alınmaktadır.

COFASO

Enerji dağıtım, PLC ve otomasyon proje tasarımı için elektrik CAD / CAE yazılım çözümleri.
Endüstriyel otomasyonda yüksek teknoloji.
Üretimde standardizasyon, enerji verimliliği, performans ve entegrasyon.
Kontrol ve otomasyon sistemlerinizdeoptimizasyon.
Pano tasarımı.
Kolay kullanım özelliği.
13 dünya dilinde kullanım.

SOLIDWORKS

SolidWorks, basit, hızlı ve etkin şekilde 2D ve 3D katı modeller ortaya çıkarmak için kullanılan bir CAD yazılımıdır. Diğer CAD programları gibi, kendine has bir ekosistem oluşturarak pratik anlamda özgün hedeflere uygun olarak uzmanlaşmıştır. 1995 yılından bu yana sürekli geliştirilerek geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmış olan SolidWorks, temelde Windows işletim sistemleriyle çalışan ilk 3D modelleme programı olma özelliğine sahiptir.

2006 yılında MIT’nin gerçekleştirdiği bir araştırmada SolidWorks; CAD yazılımları arasında %95 oranla en yüksek verimliliğe sahip yazılım seçilerek, zaman içindeki yükselişinin haberini vermişti.

Plan Proje Dizayn

Çerkezköy \ Tekirdağ \ Türkiye

Tel :  +90 506 554 84 36 \ +90 546 501 22 59

Whatsapp: +90 506 554 84 36 \ +90 546 501 22 59

E-Posta: [email protected]

Instagram: https://www.instagram.com/trakyamekatronk

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090321946949

YouTube: https://www.youtube.com/@trakyamekatronik/featured