Perşembe, Eylül 19, 2024
Enstrüman Sensor

IFM


IFM

Pozisyon sensörleri
Hareket kontrolü için sensörler
Endüstriyel görüntüleme
Güvenlik teknolojisi
Proses sensörleri
Endüstriyel haberleşme
IO-Link
Kimlik tanıma sistemleri
Durum izleme sistemleri
Mobil makinalar için sistemler
Bağlantı teknolojisi
IIoT yazılımı
IIoT ağ geçitleri ve elektronik aletler
Güç kaynakları
Aksesuarlar

ifm’nin ürün portföyünde sadece ilgili standart çözümler değil, aynı zamanda sektörlerin özel gereklilikleri de dikkate alınır. Ürün yelpazesine, pozisyon ve proses sensörlerinin yanı sıra, Motion Control ve güvenlik teknolojisi için kullanılan sensörler de dahildir. Ayrıca ifm, endüstriyel görüntü işleme ve iletişim için olduğu gibi, kimlik tanıma sistemleri ve mobil iş makinelerinde kullanılan sistemler için de ürünler sunar. 

ifm ürünleri, en yüksek hassasiyet ve ortalamanın üzerinde güvenilirlik özellikleriyle diğerlerinden ayrılır. Bunu 5 yıllık garantimiz ile sağlıyoruz. Ayrıca güvenilir bir ortak olarak istediğiniz zaman danışmanlık, destek ve bilgi birikimimizle yanınızdayız. Ürünlerimizi, ifm’ nin, otomasyon hedefleriniz için doğru ortak olduğuna güvenerek kullanmanızı istiyoruz.

Müşterilerimizle uzun yıllar boyunca yoğun çalışma sonucunda piyasada servis odaklı sensör uzmanı olarak yer edindik ve bugün 7300’den fazla çalışanımız ile dünyada 95’in üzerinde ülkede temsil edilmekteyiz. Her ne kadar büyüdüysek de, kuruluş yıllarımıza ait erdemleri koruduk: Küçük bir şirketin esnekliği ile bireyselliğini ve bir holdingin kalite ve profesyonelliğini. Ve çalışmalarımızın odak noktasında bugün de hala müşterilerimiz yer alıyor; dediğimiz gibi: close to you.

IFM Kalite bizim için üründen çok daha fazlasını kapsayan bir terimdir

Tüm işlemlerimiz müşteri servisi ve ürün kalitesine yönelik gerçekleşmektedir. Her bir müşterinin özel olarak yanındayız; dünyanın neresinde ve hangi dilde olursa olsun. Ve acil durumlarda da ücretsiz servis çağrı merkezimizde görev alan uzmanlarımız tüm donanımları ile yardımcı olmaktadır. Müşterilerimizin geri bildirimlerini, ürünlerimizin kalitesini sürekli geliştirmek için kullanmaktayız. Sensörlerimiz özel test yöntemleri ile kendi sınırlarının çok ötesinde test edilmekte ve böylelikle müşterilerin yapacağı işlemlerde de söz verilen kaliteyi sunmaları garanti altına alınmaktadır. Bunun haricinde şirketimizden çıkmadan önce her ürün bir son kontrole tabi tutulmaktadır. Bu sözümüze tüm kalbimizle bağlıyız ve her bir katalog ürünü için 5 yıl garanti sunmaktayız.

Ürünlerimizin %70’inden fazlası Almanya’da geliştirilmekte ve üretilmektedir. Almanya şubemiz ile sıkı bir bağımız bulunmaktadır. Fakat şu an geldiğimiz noktada “close to you” servis fikrimize yönelik vizyonumuzu daha da geliştirmek istiyoruz. ABD, Singapur, Polonya ve Romanya’da da açılacak olan üretim ve geliştirme şubelerimiz ile fikirlerimizi takip ediyor ve üstün uzman yetkinliğimiz ile farklı pazar taleplerine de hızlı, esnek ve profesyonel olarak tepki verebiliyoruz. Bu esnada tüm üretim ve geliştirme şubelerimiz, çalışanların çalışma şartları, çevre koruması veya geliştirme ve üretimdeki yüksek kalite standartları olsun, tüm konularda aynı seviyede yüksek Alman kalite standartlarına göre yönetilmektedir.

Şirket kazanımlarımız, meslek eğitimi ve çalışma yerlerinin oluşturulması ve korunması için ve ayrıca yatırımlar ve yenilikler için gerekli kapitali oluşturmaktadır. ifm şirket grubunun içerisinde değerlere yönelik faaliyetlere çok önem verilmektedir. Henüz kurucu jenerasyonda geliştirilen fikirler, bugün 16 dile çevrilen ve her çalışana verilen bir felsefenin temelini atmıştır. Bu felsefe ile etik şirket kültürümüzü desteklemekte ve global bağlamda da sorumluluk sahibi, sürdürülebilir davranışları teşvik etmekteyiz. Dolayısıyla bizim için başarılı ticaret ve ahlaklı tutum bir çelişki oluşturmamaktadır. Şirket kuruluşundan beri sürekli büyümemiz de bunu kanıtlamaktadır. Bu felsefeyi temel alarak 2019 yılında 1 milyon Avroluk ciroya ulaştık.

Tel: +90 506 554 84 36