Salı, Eylül 17, 2024
PLC MCC Panel

EAE – E-Kabin

eae 1995’ten bu yana %100 yerli sermayeli bir grup firması olarak Elektrik Pazarına değer katıyoruz…

Firmamız EAE Elektroteknik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1973 yılında kurulan EAE Elektrik A.Ş. nin bir grup firması olarak, 1995 ten beri pazarda aktif olan ilgili pano ürünlerini de ürün gamına alarak, 2004 yılında faaliyetlerine başlamıştır.

%100 yerli sermayeyle kurulmuş olan EAE Grup firmaları, Türkiye’de 5 adet, Rusya da 1 ad fabrikası, 100 ülkeye ihracatı, Rusya ve İtalya da firmaları, birçok ülkede şube-temsilcilikleri ve her biri alanında uzman toplam 2500 kişiye istihdam sağlamasıyla, Türkiye Elektrik Ürünleri Pazarının önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadırlar.

eae çözümlerimiz…

EAE Elektroteknik olarak, AG Tip Testli Lisanslı Pano Sistemi (PanelMaster), Tip Testli Boş Elektrik Kabin (E-Kabin) ve Rack Kabinet (KabinPlus)konusunda uzman olan firmamızın geniş ürün gamı genel hatları ile aşağıda belirtilmiştir. Bunun yanında istendiğinde özel olarak imalat gerçekleştirilebilmektedir.

* Tip Testli AG Lisanslı Pano Sistemi- PanelMaster

Tip testi, sismik ve iç ark testine sahip olan PanelMaster çözümümüz, uluslararası kabul gören laboratuvarlarda testleri yaptırılıp sertifikalandırılmıştır. Modüler yapıda ve farklı uygulamalara adapte edilecek şekilde geliştirilmiş alçak gerilim kuvvetli akım pano sistemidir.

* Tip Testli Boş Elektrik Kabinleri- E-Kabin

Tip testli kabin çözümümüz E-Kabin, farklı uygulamalar için komple çözümler sunmaktadır;

– Duvar Tipi Kabinler (E-Kabin M, O, E Serileri)
– Dikili Tip Kabinler (E-Kabin S, D Serileri)
– Harici Tip Kabinler (E-Kabin H Serisi)
– Paslanmaz Tip Kabinler (E-Kabin X Serisi)
– Duvar Tipi
– Dikili Tip
– Konsol
– Terminal Kutuları
– Terminal Kutuları (E-Kabin T Serisi)
– Konsollar (EKabin K Serisi)
– Tip testli Bakır Bara Düzenekleri (E-Kabin B Serisi)

* Rack Kabinetleri – KabinPlus

IEC 61.587 standardında uluslararası kabul gören laboratuvarlarda test edilmiş KabinPlus Veri Merkezi Rack kabinlerimiz ile sistemlerinize komple çözümler üretiyoruz.

– Data Center Rack Kabinetleri – KabinPlus KD Serisi
– Data Center Kolokasyon Kabinetleri – KabinPlus KL Serisi
– Data Center Sismik Kabinetleri – KabinPlus KS Serisi

Kalite Sertifikalarımız

Firmamız TSE EN ISO9001:2015 kalite yönetim sistemleri sertifikasına ve ISO 27001:2013 bilgi güvenliği sertifikalarına sahiptir.

Firmamızın sahip olduğu tüm sertifikalara bu linkten erişebilirsiniz.

Üstün Ürün Kalitesi & AR&GE

EAE Elektroteknik olarak, her zaman yenilikçilik anlayışı ile çalışıyoruz.

AR&GE konusunda yaptığımız yatırımların boyutu ile Türkiye’de bu alanda bu boyutta AR&GE yatırımı yapan ender firmalardan biriyiz.

Ayrıca, üstün AR&GE miz ile tasarladığımız ürünlerimizi Uluslararası kabul gören laboratuvarlarda test ettirerek, kalitemizi her gün bir üst seviyeye taşıyoruz.

Üretim tesislerimizde ISO standartlarını dikkate alıyor ve 5S, Yalın Üretim teknikleri ile imalatta sürdürülebilir üstün ürün kalitesi ve hız sağlayarak, maksimum Müşteri Memnuniyetini hedefliyoruz.

Yaygın Satış Ağı ve Hızlı Servis

EAE Elektroteknik olarak, İstanbul genel merkezi dışında, Ankara, Bursa, İzmir ve Adana’da Bölge Müdürlüklerimiz ve Depolarımız bulunmaktadır.
Aynı zamanda Türkiye genelinde 30 noktada E-Kabin Satış Noktalarımız ile hizmet vermekteyiz.

İhracat

EAE Elektroteknik olarak kurulduğumuz yıldan beri aktif olarak ihracat yapmaktayız. EAE Elektroteknik olarak 42 ülkeye yaptığımız ihracat ve 10 ülkedeki partnerlerimiz ile dünya pazarında da söz sahibiyiz.

Tel: +90 506 554 84 36